autor:

Loredana

» » Aperitive

Musaca de roşii la cuptor

Autor: Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2010

Ingrediente
3 dovlecei, 3-4 roşii, 150g măsline negre, 150g kaizer, 4-5 căţei de usturoi, ierburi aromate sau cimbru, frunze de busuioc, 2 linguriţe de zahăr, 2-3 linguri ulei, 100g caşcaval ras, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

1 vot

Mod de preparare

1 Se spală bine dovleceii şi roşiile, se taie felii subţiri şi se aşează într-o tavă, pe vertical, alternînd o felie de dovlecel cu una de roşie, pînă se epuizează toate feliile. Din loc în loc, se pun felii de kaizer. 2 Se adaugă măsline, cu sau fără sîmburi, căţeii de usturoi feliaţi, se presară ierburi aromate sau cimbru, frunze de busuioc tocate mărunt, zahărul, sare şi piper, după gust. Se stropesc cu ulei, se presară printre cu caşcaval ras şi se introduc la cuptor pentru circa 25 de minute. Dacă este nevoie, se mai adaugă puţină supă de legume. Se stropesc din cînd in cînd cu sosul din tavă, pînă cind legumele sunt bine pătrunse şi rumenite frumos deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de roşii la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Frigarui de creveti

Frigarui de creveti

Intr-un bol, se amesteca sucul de la lime (se trece printr-o strecuratoare), sarea, piperul, boiaua,

0 voturi    0 comentarii
34 min
Aperitive
Patacones

Patacones

Se iau aceste banane verzi care nu sunt dulci, se curata destul de greu de coaja, se adauga cateva

9 voturi    9 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 3-4 roşii
  • 150g măsline negre
  • 150g kaizer
  • 4-5 căţei de usturoi
  • ierburi aromate sau cimbru
  • frunze de busuioc
  • 2 linguriţe de zahăr
  • 2-3 linguri ulei
  • 100g caşcaval ras
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Budinca de spanac