autor:

Fara foto

» » Aperitive

Musaca de vinete

Autor: NEG ANCUTA MARIANA (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NEG ANCUTA MARIANA (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
3-4 vinete, rosii,cateva fasii de bacon,2-3 oua,cascaval,piper,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja si se taie rondele, apoi se sareaza si pipereaza si se prajesc in putin ulei pe fiecare parte. Intr-o tava se pune un strat de vinete, unul de rosii si bacon, se repeta, iar la sfarsit puneti rosii. Se baga la cuptor pentru 15-20 min si se adauga cascavalul si ouale batute, se mai tine la cuptor pentru 5 min. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Asa cum spuneam si la ghiveciul de legume, vinetele trebuie sa fie lucioase si tari si mai degraba

4 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Musaca cu vinete coapte si piept de pui

Tocam ceapa si ardeiul gras, le asezam intr-un vas impreuna cu uleiul si le calim la foc potrivit

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3-4 vinete, rosii,cateva fasii de bacon,2-3 oua,cascaval,piper,sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Sufleu de conopida