autor:

Anonim

» » Aperitive

musaca din paine alba si sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
paine alba, sare,, oua, pesmet, faina, ulei, smantana, margarina,, branza de vaci, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu painea inmuiata in lapte,75 g de faina. Compozitia obtinuta se asaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
Se niveleaza suprafara, se adauga o compozitie preparata din cantitatile ramase de faina,oua,smantana, iar deasupra se adauga bucati de margarina si se introduce a cuptor 30 min.
Dupa gratinare se portioneaza in bucati patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "musaca din paine alba si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi imbracati

Cartofi imbracati

Se spala cartofii si se fierb timp de 40 minute.Se scurg de apa,se lasa sa se raceasca si ii curatam

8 voturi    5 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE

BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE

Este un aperitiv gustos, variat , usor si rapid de preparat.Totul depinde de gusturi si de ce aveti

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • paine alba
  • sare,
  • oua
  • pesmet
  • faina
  • ulei
  • smantana
  • margarina,
  • branza de vaci
  • lapte

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Bagheta cu mozzarella si masline