Branza de vaci se amesteca cu painea inmuiata in lapte,75 g de faina. Compozitia obtinuta se asaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
Se niveleaza suprafara, se adauga o compozitie preparata din cantitatile ramase de faina,oua,smantana, iar deasupra se adauga bucati de margarina si se introduce a cuptor 30 min.
Dupa gratinare se portioneaza in bucati patrate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii