autor:

Anonim

» » Aperitive

musaca din paine alba si sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
paine alba, sare,, oua, pesmet, faina, ulei, smantana, margarina,, branza de vaci, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu painea inmuiata in lapte,75 g de faina. Compozitia obtinuta se asaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
Se niveleaza suprafara, se adauga o compozitie preparata din cantitatile ramase de faina,oua,smantana, iar deasupra se adauga bucati de margarina si se introduce a cuptor 30 min.
Dupa gratinare se portioneaza in bucati patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "musaca din paine alba si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CREMA DE BRANZA

CREMA DE BRANZA

Se sfarama branza de vaci, se adauga maioneza si sare si vegeta dupa gust.Se amesteca bine. Se taie

2 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Turtite din cartofi cu branza

Turtite din cartofi cu branza

Cartofii se curata si se fierb apoi se sfarma cu furculita. morcovul se curata si se pune la fiert

2 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • paine alba
  • sare,
  • oua
  • pesmet
  • faina
  • ulei
  • smantana
  • margarina,
  • branza de vaci
  • lapte

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta cu urda