autor:

Anonim

» » Aperitive

musaca din paine alba si sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
paine alba, sare,, oua, pesmet, faina, ulei, smantana, margarina,, branza de vaci, lapte

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu painea inmuiata in lapte,75 g de faina. Compozitia obtinuta se asaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.
Se niveleaza suprafara, se adauga o compozitie preparata din cantitatile ramase de faina,oua,smantana, iar deasupra se adauga bucati de margarina si se introduce a cuptor 30 min.
Dupa gratinare se portioneaza in bucati patrate.
Daca ti-a placut reteta noastra "musaca din paine alba si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini pateuri cu branza sarata

Mini pateuri cu branza sarata

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul. Aluatul de foietaj il intindem putin,

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Branzare

Branzare

1. Se amesteca drojdia cu putin lapte caldut si cu zaharul. Se lasa la crescut cca. 10min. 2.Amestecul

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • paine alba
  • sare,
  • oua
  • pesmet
  • faina
  • ulei
  • smantana
  • margarina,
  • branza de vaci
  • lapte

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele cu ricotta si stafide