Cartofii se curata de coaja,se spala,se taie rondele si se fierb cu grija sa nu se farame.
Pestele se spala,se zvanta si se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa si verdeata.Se potriveste de sare, condimente si se calesc cateva minute.
Cand se raceste compozitia se adauga oul sau ouale in functie de compozitie si putina pasta de tomate doar pentru culoare .
Separat o cratita sau un vas de yena se unge cu ulei,se presara pesmet si se incepe montarea :
unstrat de cartofi,un strat de compozitie,un strat de cartofi,un strat de compozitie,un strat de cartofi.
Se introduce vasul la cuptor cateva 5-10 minute,dupa care se scoate, se unge deasupra cu ou batut, se aseaza rondele de rosii pe toata suprafata si se reintroduce la cuptor pana se rumeneste frumos.Se serveste atat rece cat si calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii