Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita usor+ketchup se lasa un pic la racorit si se toarna peste pieptul de pui dupa care adaugam 3 oua batute,delikat,piper si turnam peste cartofi.
Batem 2 oua cu 1 pahar de late(200ml) si adaugam leustean taiat fin dupa gustul fiecaruia,cascavalul ras,sare si adaugam peste restul compozitiei din tava.
O lasam la cuptor cam 30min pana scade.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii