autor:

Anonim

» » Aperitive

Muschi de porc cu sos de ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sos de ciuperci, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sosul de ciuperci si se fierb cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute cu morcov ras

Chiftelute cu morcov ras

Carnea tocata se amesteca cu morcovul ras, usturoiul si ceapa tocate marunt, dupa aceea se adauga

6 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Quique Lorraine

Quique Lorraine

Aluatul: in faina se taie untul cit mai marunt se incorporeaza si oul, sarea, se adauga si laptele. Aluatul

4 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc