autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Muschi de porc impanat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
muschi de porc, slanina, malai, usturoi, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul se impaneaza cu slanina si usturoi. Se trece prin malai si se frige pe ambele parti, pe gratarul uns cu ulei si incins, iar dupa frigere se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc impanat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu piept de pui si ciuperci

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Preparare Amestecam cu mainile faina, sarea si untul rece taiat cubulete, adaugam galbenusul(albusul

12 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive
DOVLECEI CU BRANZA LA CUPTOR

DOVLECEI CU BRANZA LA CUPTOR

Dovleceii se spala,se taie in jumatate pe lungime si se indeparteaza semintele. Jumatatile de dovlecei

34 voturi    17 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete Umplute cu Branza de vaci