autor:

buburuza

» » Aperitive

Muschi de porc umplut

Autor: buburuza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: buburuza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
500g muschi porc, 1 conserva ciuperci, 200g cascaval, 2 carnati subtiri, condimente, sare, 1cana apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Muschiul se desface si se bate pe ambele parti, se condimenteaza, se razuie cascavalul, se pun ciupecile, carnatii si se ruleaza. Se prinde cu scobitori sa nu iasa umplutura, se pune intr-o tava si se adauga 1 cana de apa. Se da la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo  assado no forno com batata doce)

Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo assado no forno com batata doce)

Încã una din fripturile noastre preferate, gãtim cu drag pt. familiari si prieteni la cinã. Acest

14 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Perele: Curatam perele de coaja si lasam coditele. Lasam un guler de coaja in jurul coditelor.

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte buna. Fac si eu la fel cand dispun de timp. In general folosesc morcov, cascaval si bacon penru umplutura.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte buna. Fac si eu la fel cand dispun de timp

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 500g muschi porc
  • 1 conserva ciuperci
  • 200g cascaval
  • 2 carnati subtiri
  • condimente
  • sare
  • 1cana apa

Raporteaza reteta

Retete
de buburuza
Prajitura cu gem (de  post)

Prajitura cu gem (de post)

Se amesteca toate ingredientele. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si se da la cuptor. Pofta

42 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Diplomat cu blat

Diplomat cu blat

Se amesteca zaharul cu ouale, zaharul vanilat si gemul,cand sa topit zaharul se adauga faina,amidonul,praful

7 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere si sirop de ciocolata

Prajitura cu mere si sirop de ciocolata

Merele le cureti de coaja si cotoare si le tai in felii.5 mere le asezi in tava tapetata cu 100g

3 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati