autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Muschi montana de casa

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010

Ingrediente
4 bucati muschi de porc proaspat, 8-9 catei de usturoi, sare,, enibahar,nucsoara,rozmarin, foi de dafin, ceapa, o ceapa,4-5 catei de usturoi,vin.

Dificultate: Redusa Timp: 30h

5 voturi

Mod de preparare

Pasez usturoiul, il amestec cu celelalte mirodenii, presar peste muschi, las 2 ore, dupa care acopar carnea cu un baitz obtinut din : apa, o lingura de sare mare la un litru de apa,boabe de pier, enibahar, foi de dafin ceapa,usturoiul. Las la macerat 24 de ore,dupa care afumam la foc timp de 2 ore. Putem pastra la congelator, iar inainte de a servi palam si fierbem in baitz cu mirodenii si vin timp de jumatate de ora.
Am specificat timpul de preparare, macerare si afumare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi montana de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Plăcintă cu carne şi ciuperci

Plăcintă cu carne şi ciuperci

Intr-o cratiţă se pune uleiul , ceapa tăiată mărunt,se adaugă carnea şi se călesc câteva

44 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

"Pere" de gãinã (Peras de galinha)

Aceste "peras" sau "coxas de frango" se gãsesc in toate patiseriile, barurile si supermarketurile

8 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Bine afumat si tare gustos.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Imi place!!!Merge o friptura de muschi cu putina mamaliga...

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

    Imi place ! Ai pregatit afumaturi,nu gluma!

Dificultate

Redusa

Timp

30h

5 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati muschi de porc proaspat
  • 8-9 catei de usturoi
  • sare,
  • enibahar,nucsoara,rozmarin
  • foi de dafin
  • ceapa
  • o ceapa,4-5 catei de usturoi,vin.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Bine afumat si tare gustos.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu chorizo si ardei gras