Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010
Ingrediente
4 bucati muschi de porc proaspat, 8-9 catei de usturoi, sare,, enibahar,nucsoara,rozmarin, foi de dafin, ceapa, o ceapa,4-5 catei de usturoi,vin.
Dificultate: Redusa | Timp: 30h
Mod de preparare
Pasez usturoiul, il amestec cu celelalte mirodenii, presar peste muschi, las 2 ore, dupa care acopar carnea cu un baitz obtinut din : apa, o lingura de sare mare la un litru de apa,boabe de pier, enibahar, foi de dafin ceapa,usturoiul. Las la macerat 24 de ore,dupa care afumam la foc timp de 2 ore. Putem pastra la congelator, iar inainte de a servi palam si fierbem in baitz cu mirodenii si vin timp de jumatate de ora.
Am specificat timpul de preparare, macerare si afumare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi montana de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciolanul de porc l-am spalat si l-am pus la fiert in oala sub presiune, cu sare, foi de dafin si
16 voturi
2 comentarii
3h 30 min
Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare
10 voturi
5 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate