autor:

Fara foto

» » Aperitive

Nachos mexicani

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 24 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 24 mai 2010

Ingrediente
150 g branza Cheddar, 2 rosii mari, 326 g porumb dulce din conserva, 200 g de chipsuri de tortilla (o punga)

Dificultate: Medie Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

1. Se ia un platou mare, rezistent la caldura si putin adanc.
2. Se spala rosiile si se sterg cu servetelele de hartie. Se taie rosiile marunt. Se deschide cu grija conserva de porumb si se scurge lichidul. Se razuieste branza.
3. Se aranjeaza o treime din chipsurile de tortilla pe fundul platoului. Se presara o treime din porumb deasupra, urmata de o treime din rosiile taiate si de o treime din branza rasa.
4. Se repeta cu inca doua straturi, ornand pe deasupra cu branza rasa.
5. Se incalzeste cuptorul la temperatura medie. Se asaza platoul de nachos in cuptor si se lasa 10 minute acolo pana cand se topeste branza. Se scoate platoul din cuptor. Se serveste cald.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Nachos mexicani" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Stelute cu pasta de branza

Stelute cu pasta de branza

Mixez branza cu celelalte ingrediente pana obtin o pasta omogena, fina.Adaug verdeata. Sfecla curatata,o

14 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Aperitive reci

Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare,

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Presupun ca nu.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Nu se ard tortillas?

Dificultate

Medie

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 150 g branza Cheddar
  • 2 rosii mari
  • 326 g porumb dulce din conserva
  • 200 g de chipsuri de tortilla (o punga)

Raporteaza reteta

Monica (Chef de cuisine)

Presupun ca nu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Bulete de cașcaval