autor:

Fara foto

» » Aperitive

Nachos mexicani

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 24 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 24 mai 2010

Ingrediente
150 g branza Cheddar, 2 rosii mari, 326 g porumb dulce din conserva, 200 g de chipsuri de tortilla (o punga)

Dificultate: Medie Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

1. Se ia un platou mare, rezistent la caldura si putin adanc.
2. Se spala rosiile si se sterg cu servetelele de hartie. Se taie rosiile marunt. Se deschide cu grija conserva de porumb si se scurge lichidul. Se razuieste branza.
3. Se aranjeaza o treime din chipsurile de tortilla pe fundul platoului. Se presara o treime din porumb deasupra, urmata de o treime din rosiile taiate si de o treime din branza rasa.
4. Se repeta cu inca doua straturi, ornand pe deasupra cu branza rasa.
5. Se incalzeste cuptorul la temperatura medie. Se asaza platoul de nachos in cuptor si se lasa 10 minute acolo pana cand se topeste branza. Se scoate platoul din cuptor. Se serveste cald.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Nachos mexicani" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Paine cu masline si cascaval

Paine cu masline si cascaval

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, o amestecam cu drojdia uscata, sarea si zaharul. Turnam apa

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Cornuri cu branza si cascaval

Cornuri cu branza si cascaval

Dizolvăm drojdia în puţină apă călduţă, adăugăm zahărul şi lăsăm să se odihnească

27 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Presupun ca nu.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Nu se ard tortillas?

Dificultate

Medie

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 150 g branza Cheddar
  • 2 rosii mari
  • 326 g porumb dulce din conserva
  • 200 g de chipsuri de tortilla (o punga)

Raporteaza reteta

Monica (Chef de cuisine)

Presupun ca nu.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
BILUTE DE BRANZA IN INVELIS DE CONDIMENTE