1. Se ia un platou mare, rezistent la caldura si putin adanc.
2. Se spala rosiile si se sterg cu servetelele de hartie. Se taie rosiile marunt. Se deschide cu grija conserva de porumb si se scurge lichidul. Se razuieste branza.
3. Se aranjeaza o treime din chipsurile de tortilla pe fundul platoului. Se presara o treime din porumb deasupra, urmata de o treime din rosiile taiate si de o treime din branza rasa.
4. Se repeta cu inca doua straturi, ornand pe deasupra cu branza rasa.
5. Se incalzeste cuptorul la temperatura medie. Se asaza platoul de nachos in cuptor si se lasa 10 minute acolo pana cand se topeste branza. Se scoate platoul din cuptor. Se serveste cald.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii