autor:

Fara foto

» » Aperitive

Nachos mexicani

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Mexic


    Reteta postata pe: 24 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Mexic


Reteta postata pe: 24 mai 2010

Ingrediente
150 g branza Cheddar, 2 rosii mari, 326 g porumb dulce din conserva, 200 g de chipsuri de tortilla (o punga)

Dificultate: Medie Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

1. Se ia un platou mare, rezistent la caldura si putin adanc.
2. Se spala rosiile si se sterg cu servetelele de hartie. Se taie rosiile marunt. Se deschide cu grija conserva de porumb si se scurge lichidul. Se razuieste branza.
3. Se aranjeaza o treime din chipsurile de tortilla pe fundul platoului. Se presara o treime din porumb deasupra, urmata de o treime din rosiile taiate si de o treime din branza rasa.
4. Se repeta cu inca doua straturi, ornand pe deasupra cu branza rasa.
5. Se incalzeste cuptorul la temperatura medie. Se asaza platoul de nachos in cuptor si se lasa 10 minute acolo pana cand se topeste branza. Se scoate platoul din cuptor. Se serveste cald.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Nachos mexicani" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu brinza si ceapa

Tarta cu brinza si ceapa

Se pregateste intii aluatul.Eu pun la robot si cu citeva pulsuri am pregatit aluatul se inveleste

10 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu za'atar verde(oregano)

Placinte cu za'atar verde(oregano)

In zonele Iordaniei si ale Palestinei, oregano se gaseste aproape in toate lunile anului, fiind cultivat,

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Presupun ca nu.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Nu se ard tortillas?

Dificultate

Medie

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 150 g branza Cheddar
  • 2 rosii mari
  • 326 g porumb dulce din conserva
  • 200 g de chipsuri de tortilla (o punga)

Raporteaza reteta

Monica (Chef de cuisine)

Presupun ca nu.

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza (aperitiv sau desert)