Pentru aluat se pune faina pe masa, margarina care a fost scoasa din timp si sa inmuiat un pic taiata cubulete si smantana. Se framanta si se fac 7-8 foi subtiri.
Pentru crema: punem laptele aproape tot la foc, batem ouale cu zaharul si faina, adaugam un pic din lapte, cine doreste se poate adauga coaja si zeama de la o lamaie, se adauga tot la lapte si amestecam continuu pana ce se face o crema mai grosuta.
Se da de pe foc si lasam sa se raceasca si umplem foile.
E foarte buna, eu o fac des, copiilor mei le place mult. Scuzati ca am uitat sa scriu, una din foi se sfarma marunt si se adauga la crema si apoi se umplu foile. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii