Intr-o oala se pune apa cu zaharul si se lasa pe foc pana se topeste zaharul si se formeaza un fel de sirop.
Apoi se pune pachetul de margarina si se lasa sa se topeasca.
Siropul trebuie sa isi schimbe culoarea intr-un galben lucios.
Apoi se pune cacao si se amesteca cu grija deoarece are tendinta sa se umfle.
Se mai lasa putin pe foc,dupa care se lasa sa se raceasca,dar nu de tot pt ca nu se va mai putea intinde.
Pe un platou se pune o foaie de napolitana,se intinde crema(putin calduta),se pune o alta foaie,iar crema si tot asa pana se termina foile si crema.
Daca va mai ramane crema,cum mi-a ramas mie puteti arunca in cercuri crema pe ultima foaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii