autor:

Fara foto

» » Prajituri

Napolitana cu crema de cicocolata

Autor: oana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
1 pachet de foi de napoliatane, 250 gr margarina, 200 gr de zahar, 150 gr de ciocolata (la alaegere), 150 gr nuca de cocos, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o cratita de pune zaharul si margarina si se topeste se adauga ciocolata. Amestecati pana se topeste si ciocolata si apoi adaugati si nuca de cocos. Se ia de pe foc si se pun cele 3 oua intregi unul cate unul.

Asteptati sa se raceasca si apoi puteti incepe sa intindeti crema pe foile de napoliata una cate una.
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitana cu crema de cicocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
prajitura fina

prajitura fina

Foi de cacao: Margarina se bate cu zaharul , apoi se adauga oul, cacaua, amoniacul stins si

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort aniversar

Tort aniversar

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul

18 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de napoliatane
  • 250 gr margarina
  • 200 gr de zahar
  • 150 gr de ciocolata (la alaegere)
  • 150 gr nuca de cocos
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine