autor:

Fara foto

» » Prajituri

Napolitana cu crema de cicocolata

Autor: oana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
1 pachet de foi de napoliatane, 250 gr margarina, 200 gr de zahar, 150 gr de ciocolata (la alaegere), 150 gr nuca de cocos, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-o cratita de pune zaharul si margarina si se topeste se adauga ciocolata. Amestecati pana se topeste si ciocolata si apoi adaugati si nuca de cocos. Se ia de pe foc si se pun cele 3 oua intregi unul cate unul.

Asteptati sa se raceasca si apoi puteti incepe sa intindeti crema pe foile de napoliata una cate una.
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitana cu crema de cicocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Inteligenta

Prajitura Inteligenta

Galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga apoi untul sau margarina topita si racita ( eu am pus

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Placinta rapida

Placinta rapida

Se unge foarte bine o tava si se aseaza fiecare foaie de placinta incretita una langa cealalta si

11 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de napoliatane
  • 250 gr margarina
  • 200 gr de zahar
  • 150 gr de ciocolata (la alaegere)
  • 150 gr nuca de cocos
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec cu visine Chec cu visine

Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul si continuam sa batem bezeaua pana se topeste zaharul. Galbenusurile se amesteca cu untul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort cu capsuni si caise