Reteta postata pe: 31 octombrie 2010
Ingrediente
1 pachet de foi de napolitane din comert, 450 g zahar, 5 oua, 250 g margarina, 250 g biscuiti macinatii/200g nuca/alune nesarate
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
250g de zahar se caramelizeaza apoi separat se bat 5 oua cu 200g zahar si se amesteca cu zaharul caramelizat.
Apoi se adauga 250 g margarina si se fierbe incet pana se ingroasa.Se adauga 250g biscuiti macinati/ 200g nuca macinata/ alune nesarate.
Dupa ce se raceste se pune intre foi.
Foile unse se pun la frigider presate cu greutate pana ziua urmatoare cand se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema caramel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Nuca se taie marunt.
Se fierb pe baie de aburi ouale, margarina si 250 g zahar pana se ingroasa;
Intr-o cratita punen jumatate din cantitatea de zahar la topit.Cand zaharul capata culoarea caramelului
7 voturi
6 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Ana Beloiu , 30 martie 2014
cautam de mult reteta
Aura Alexie , 01 decembrie 2013
De cand nu am mai mancat !
Ita_Ciorecan Seracovan (Maestru bucatar) , 30 noiembrie 2013
STIAM DE MULT RETETA,INSA FARA BISCUITI...MI SE PARE MAI INTERESANT ASA...MAI GUSTOS...AM SA INCERC...
LALY (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2013
Mmmmm ce bunatate.Am si eu un pachet cu foi de napolitana,uite ca le-am gasit intrebuintare.O idee minunata.
COSTEO (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2013
Un dulce bun bun!!!!
Floare de colt (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2013
Multumesc, pentru varianta delicioasa !
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010
Mersi!:)
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2010
Foarte fine; felicitari!