Napolitane cu crema de nuca de cocos

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr unt
  • 200gr zahar
  • 100gr ciocolata de lapte
  • 100gr nuca de cocos
  • 3 oua
  • un pachet foi de napolitane.

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita pe foc untul impreuna cu zaharul si se fierb pana se topeste zaharul. Se adauga ciocolata taiata bucati mici, iar dupa ce se topeste se agauga nuca de cocos. Se ia de pe foc si se pun ouale intregi unul cate unul amestecand continuu. Dupa ce se raceste crema se unplu foile de napulitane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise