Reteta postata pe: 11 decembrie 2009
Ingrediente
300 g margarina, 175 g zahar tos, 175 g zahar pudra, 8 galbenusuri, 300 g nuci macinate, 5 foi napolitane
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se freaca untul cu zaharul pudra, se adauga pe rand galbenusurile,se adauga si nucile,se amesteca si se lasa de-o parte. Intr-o cratita se caramelizeaza 175g zahar tos,se ia de pe foc si se adauga compozitia.
Se mai pune vasul pe foc fic pana da 2-3 clocote.Se pune fierbinte peste foi si se preseaza usor cu mana ultima foaie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu crema de nuci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Intr-o cratita punen jumatate din cantitatea de zahar la topit.Cand zaharul capata culoarea caramelului
5 voturi
6 comentarii
45 min
Blatul l-am preparat astfel: .... am separat albuşurile de gălbenuşuri şi le-am bătut spumă,
31 voturi
19 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Marilena Firica , 18 februarie 2014
folosim unt sau margarina??nu am inteles :)
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010
Delicioase, si eu fac, sunt tare gustoase.
vio (Chef de cuisine) , 26 martie 2010
forte buna
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Foarte bune.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Arata grozav...
naty (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009
ce bine arata