Cele 2 foi de napolitane se umplu cu un strat fin de nutela.
200g zahar se amesteca bine cu untul, 5 galbenusuri si cafeaua. Apoi se adauga biscuitii rupti marunt. Aceasta compozitie se intinde peste foile de napolitane. Albusurile se bat spuma cu 15 lg zahar. 7 lg zahar se caramelizeaza pe foc mic si imediat se torna in albusuri in timp ce amestecam cu mixerul. Aceasta spuma se intinde peste crema de biscuiti. Se pune in frigider cel putin o ora apoi se poate taia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii