NASTRUSNICELE BUBURUZE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
NASTRUSNICELE BUBURUZE

Ingrediente

  • 6-8 rosii
  • 200 gr orez(branza de vaci)
  • 2 Linguri de Maioreza
  • sare, piper,
  • 10-15 masline negre
  • 1-2 linguri de unt(daca se umplu cu branza se mai adauga 2-3 linguri de unt in umplutura)
  • 300 ge de carnati
  • 100 gr de ceapa
  • pt design:salata verde

Mod de preparare

Se spala rosiile si se scoate miezul se spala din nou si se pune pe hartie absorbanta, separat se face compozitia daca este orez se procedeaza in felul urmator:

Se spala orezul, se caleste ceapa, si se pune orezul ia fiert se da la cuptor 15-20 de minute se incearca daca este gata se ia de pe foc si se lasa la racit cand este gata se amesteca cu maioneza, se gusta daca mai trebuie sare si piper se adauga.Se iau rosiile intorc si se umplu cu compozitia rezultata.

Daca se umplu cu branza de vaci se pune un pic de 2-3 linguri de unt, sare, boia.

Rosiile se pun cu umplutura in jos si se ung cu un pic de unt pentru a se prinde bulinele de masline de ele.

Se taie maslinele si se impodobesc rosiile pentru a aparea ca adevarate buburuze. Se taie carnatii se prajesc si se taie la capete, se aseaza frunzele de salata carnatii langa si buburuzele langa.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise