Se spala rosiile si se scoate miezul se spala din nou si se pune pe hartie absorbanta, separat se face compozitia daca este orez se procedeaza in felul urmator:
Se spala orezul, se caleste ceapa, si se pune orezul ia fiert se da la cuptor 15-20 de minute se incearca daca este gata se ia de pe foc si se lasa la racit cand este gata se amesteca cu maioneza, se gusta daca mai trebuie sare si piper se adauga.Se iau rosiile intorc si se umplu cu compozitia rezultata.
Daca se umplu cu branza de vaci se pune un pic de 2-3 linguri de unt, sare, boia.
Rosiile se pun cu umplutura in jos si se ung cu un pic de unt pentru a se prinde bulinele de masline de ele.
Se taie maslinele si se impodobesc rosiile pentru a aparea ca adevarate buburuze. Se taie carnatii se prajesc si se taie la capete, se aseaza frunzele de salata carnatii langa si buburuzele langa.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii