autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

NASTRUSNICELE BUBURUZE

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 noiembrie 2008

Ingrediente
6-8 rosii, 200 gr orez(branza de vaci), 2 Linguri de Maioreza, sare, piper, , 10-15 masline negre, 1-2 linguri de unt(daca se umplu cu branza se mai adauga 2-3 linguri de unt in umplutura), 300 ge de carnati, 100 gr de ceapa, pt design:salata verde

Dificultate: Medie Timp: 45 min

18 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile si se scoate miezul se spala din nou si se pune pe hartie absorbanta, separat se face compozitia daca este orez se procedeaza in felul urmator:

Se spala orezul, se caleste ceapa, si se pune orezul ia fiert se da la cuptor 15-20 de minute se incearca daca este gata se ia de pe foc si se lasa la racit cand este gata se amesteca cu maioneza, se gusta daca mai trebuie sare si piper se adauga.Se iau rosiile intorc si se umplu cu compozitia rezultata.

Daca se umplu cu branza de vaci se pune un pic de 2-3 linguri de unt, sare, boia.
Rosiile se pun cu umplutura in jos si se ung cu un pic de unt pentru a se prinde bulinele de masline de ele.

Se taie maslinele si se impodobesc rosiile pentru a aparea ca adevarate buburuze. Se taie carnatii se prajesc si se taie la capete, se aseaza frunzele de salata carnatii langa si buburuzele langa.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com


Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "NASTRUSNICELE BUBURUZE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Frigarui de creveti

Frigarui de creveti

Intr-un bol, se amesteca sucul de la lime (se trece printr-o strecuratoare), sarea, piperul, boiaua,

0 voturi    0 comentarii
34 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Calim la foc mediu ceapa tocata, piciorusele de ciuperci taiate cubulete mici, rosia taiata marunt. Adaugam

2 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Deosebit de aratoase.Felicitari!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

    Superbe,superbe!Si mie imi place sa migalesc la fel de fel de ornamente pentru masa.Arata foarte bine si...le-am salvat.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Minunat arata !!! Sa nu cumva sa le...papati !

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

      Yummy, yummy, sunt tare dragalase!

    • Fara foto

      Dorina (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      Foarte frumoase buburuzele.Conteaza foarte mult prezentarea mancarurilor .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      Sunt tare aratoase, poate si imbietoare pt copilasii care refuza sa pape rosiile.

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 09 martie 2009

      Multumesc mult, da sunt tare dragalase dar la fel de gustoase si dau foarte bine la imagine.

    • cristina a

      cristina a (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2009

      Excelent design! Ingenios si frumos. Dar le-ai putea manca asa dragalase? :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

18 voturi

Ingrediente

  • 6-8 rosii
  • 200 gr orez(branza de vaci)
  • 2 Linguri de Maioreza
  • sare
  • piper
  • 10-15 masline negre
  • 1-2 linguri de unt(daca se umplu cu branza se mai adauga 2-3 linguri de unt in umplutura)
  • 300 ge de carnati
  • 100 gr de ceapa
  • pt design:salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Deosebit de aratoase.Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu spanac