Intr-un castron se bate grasimea vegetala cu zaharul pina se obtine o crema usoara.Se adauga si se amesteca oul,smintina si vanilia.Se combina faina cu praful de copt,bicarbonatul si sarea;se adauga treptat in mixtura cremoasa.Se acopera si se da la frigider cel putin o ora.
Se pune compozitia cu lingura pe tavi de copt unse,la distanta de 5 cm.Se coc timp de 7-8 min sau pina incep sa se rumeneasca.Se scot sa se raceasca pe gratar.
Pentru glazura,se topeste untul pina devine auriu;se adauga si se ameteca zaharul pudra,vanilia si apa cit sa capete o consistenta tartinabila.Se intinde glazura peste fursecurile reci.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii