1) Tai ciocolata bucati si o topesti pe aburi, adaugi untul, putin cate putin , si amesteci oana, se obtine o compozitie cremoasa. Separat, bati ouale cu zaharul , adaugi ciocolata un praf de sare si incorporezi treptatfaina amestecata du drojdia, la sfarsit adaugi nucile , migdalele taiate fin si amesteci bine.
2)Torni compozitia intr-o tava unsa cu unt, tapetata u faina si o introduci in cuptorul pe care lai incalzit inainte, pentru circa 45 de minute.
3)Decorezi cu fructe zaharisite pe care leai taiat marunt ( sau cu fistic zhrobit).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii