autor:

Daniela Emilia

» » Dulciuri diverse

Negreasa

Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
10 oua,500g zahar,100ml ulei,300g faina,50g cacao,esente

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,iar galbenusurile se freaca cu ulei ca la maioneza si se adauga peste albusuri.La sfarsit se pune faina,cacao,esente,stafide sau alune.Dupa ce s-a copt se pune glazura de ciocolata si nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negreasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negreasa cu nuca

Negreasa cu nuca

1) Tai ciocolata bucati si o topesti pe aburi, adaugi untul, putin cate putin , si amesteci oana,

11 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri
Tarta cu grapefruit

Tarta cu grapefruit

Din cele 4 oua,4 linguri zahar,4 linguri de faina se face un pandispan care se coace intr-o tava

1 vot    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Usor si bun.

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 10 oua,500g zahar,100ml ulei,300g faina,50g cacao,esente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Usor si bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Eclere cu vanilie