Negresa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. margarina
  • 250 gr. zahar
  • 4 linguri de cacao
  • 5 galbenusuri
  • 10 linguri de lapte (care se adauga treptat)
  • 200 gr. faina
  • 1 pachet praf de copt si un virf de lingurita cu amoniac (sau 2 pachete de praf de copt); 5 albusuri
  • 250 gr. zahar pudra; 200 gr. zahar pudra; glazura: 200 gr.zahar pudra
  • 5 linguri de lapte
  • 2 linguri de cacao
  • 25 gr. margarina
  • nuci sau alune

Mod de preparare

Margarina se amesteca cu zaharul, cacaoa, galbenusurile, laptele, faina. Se adauga praful de copt si amoniacul. Toata compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si se pune la copt 10-15 minute. Separat, se bat albusurile spuma cu 250 gr. zahar pudra si se pune peste blatul cald si se lasa inca 2-3 minute la cuptor. Glazura: se amesteca toate ingredientele, se face glazura si se pun peste blat.

Se serveste rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor