Se bat albusurilecu zaharul,dupa care se adauga treptet galbenusurile,uleiul,laptele,praful de copt si faina in ploaie.Se amesteca bine pana ce se incorporeaza toate ingredientele apoi se adauga cacaua.Se unge o tava cu ulei,se toarna compozitia si se introduce in cuptorul incins timp de 20-30 minute.Cand este gata se scoate se presara deasupre nucile pisate sau alunile si se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii