autor:

Fara foto

» » Prajituri

Negresa

Autor: liliana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 august 2009

Ingrediente
500g faina, 6 oua, 1/2kg zahar din care(250gr)se face caramel si se stinge cu un pahar de apa, 1 pahar miez de nuca,taiat,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu restul de zahar(250g)se adauga faina,siropul rece obisnuit anterior,praf de copt,nucile,cacao si albusurile batute spuma.Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se coace la foc potrivit cca 30-40 min.Se taie rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa cu prune

Negresa cu prune

1. Intr-un vas mixam ouale cu zaharul pana cand acesta se topeste. Adaugam apoi laptele, uleiul,

12 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Negresa cu crema

Negresa cu crema

1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si unge cu ulei o tava, apoi tapeteaz-o cu faina.(eu

25 voturi    5 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g faina
  • 6 oua
  • 1/2kg zahar din care(250gr)se face caramel si se stinge cu un pahar de apa
  • 1 pahar miez de nuca,taiat,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajitura tres leches