autor:

» » Prajituri

Negresa

Autor: liliana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 august 2009

Ingrediente
500g faina, 6 oua, 1/2kg zahar din care(250gr)se face caramel si se stinge cu un pahar de apa, 1 pahar miez de nuca,taiat,

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu restul de zahar(250g)se adauga faina,siropul rece obisnuit anterior,praf de copt,nucile,cacao si albusurile batute spuma.Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se coace la foc potrivit cca 30-40 min.Se taie rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Am amestecat cu mixerul toate ingredientele. Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45

301 voturi    32 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g faina
  • 6 oua
  • 1/2kg zahar din care(250gr)se face caramel si se stinge cu un pahar de apa
  • 1 pahar miez de nuca,taiat,

Raporteaza reteta

Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Doughnuts