Negresa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 6 oua
  • 1/2kg zahar din care(250gr)se face caramel si se stinge cu un pahar de apa
  • 1 pahar miez de nuca,taiat,

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu restul de zahar(250g)se adauga faina,siropul rece obisnuit anterior,praf de copt,nucile,cacao si albusurile batute spuma.Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se coace la foc potrivit cca 30-40 min.Se taie rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise