Untul,zaharul,cacao si laptele se pun la topit din care se ia 15 linguri si se pun peste ciocolata rasa.Dupa ce compozitia s-a racit se pune,pe rind,cite un galbenus si se mixeaza bine dupa fiecare.Se adauga faina (amestecata cu praful de copt),se bat albusurile spuma si se pun in compozitie.Se da la cuptor si dupa ce se scoate se pune ciocolata deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii