autor:

Florenta Dinu

» » Prajituri

Negresa

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 martie 2011

Ingrediente
500g zahar,un pachet de unt, cacao,4 oua,o ciocolata,1/2praf de copt,1/2 cana de lapte,200g faina.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Untul,zaharul,cacao si laptele se pun la topit din care se ia 15 linguri si se pun peste ciocolata rasa.Dupa ce compozitia s-a racit se pune,pe rind,cite un galbenus si se mixeaza bine dupa fiecare.Se adauga faina (amestecata cu praful de copt),se bat albusurile spuma si se pun in compozitie.Se da la cuptor si dupa ce se scoate se pune ciocolata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Am amestecat cu mixerul toate ingredientele. Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45

301 voturi    32 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 martie 2011

    ce bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • 500g zahar,un pachet de unt, cacao,4 oua,o ciocolata,1/2praf de copt,1/2 cana de lapte,200g faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

30 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura Bounty