autor:

Florenta Dinu

» » Prajituri

Negresa

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 martie 2011

Ingrediente
500g zahar,un pachet de unt, cacao,4 oua,o ciocolata, de copt,1/2 cana de lapte, faina.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Untul,zaharul,cacao si laptele se pun la topit din care se ia 15 linguri si se pun peste ciocolata rasa.Dupa ce compozitia s-a racit se pune,pe rind,cite un galbenus si se mixeaza bine dupa fiecare.Se adauga faina (amestecata cu praful de copt),se bat albusurile spuma si se pun in compozitie.Se da la cuptor si dupa ce se scoate se pune ciocolata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa cu bezea, ciocolata si migdale

Negresa cu bezea, ciocolata si migdale

Pentru blat, untul trebuie sa fie la temperatura camerei, la fel si ouale. Mixam untul cu zaharul,

4 voturi    2 comentarii
50 min
Prajituri
Negresa pufoasa

Negresa pufoasa

Intr-un ibric punem pe foc zaharul, laptele, cacaua, untul pana da in clocot, apoi il dam deoparte,

15 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 martie 2011

    ce bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce bunatate!

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Briose cu morcovi Briose cu morcovi

Pentru a ne fi mai usor, pregatim trei amestecuri in vase diferite. 1. Morcovii + alunele + stafidele hidratate 2. Faina + praful

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza si piersici Tarta cu branza si piersici

Faina, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu mere traditionala