Negresa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Negresa

Ingrediente

  • 500g zahar
  • un pachet de unt
  • 50g cacao
  • 4 oua
  • o ciocolata
  • 1/2praf de copt
  • 1/2 cana de lapte
  • 200g faina.

Mod de preparare

Untul,zaharul,cacao si laptele se pun la topit din care se ia 15 linguri si se pun peste ciocolata rasa.Dupa ce compozitia s-a racit se pune,pe rind,cite un galbenus si se mixeaza bine dupa fiecare.Se adauga faina (amestecata cu praful de copt),se bat albusurile spuma si se pun in compozitie.Se da la cuptor si dupa ce se scoate se pune ciocolata deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise