Se mixeaza bine ouale cu zaharul, iar apoi adugam uleiul, laptele si gemul. Amestecam treptat pana se incorporeaza tot, iar apoi adugam bicarbonatul, faina si cacaoa.
Compozitia o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. O coacem in cuptorul prealabil incalzit timp de 40 min.
Cu 5 minute sa scoatem prajitura din cuptor pregatim glazura astfel: Zaharul se amesteca cu cacaoa (este mai bine sa cerneti cacaoua intr-o strecuratoare mica ). Se adauga apa si se pune la fiert, pana cand se topeste zaharul . Se ia de pe foc , se pune untul si se amesteca pana cand se topeste, apoi se toarna peste negresa si se niveleaza. Deasupra ornam cu nuca de cocos. Este foarte buna si usor de pregatit! POFTA BUNA!!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii