Se pune la foc mic zaharul (la topit) apoi se adauga cacao si laptele. Se adauga margarina si se lasa sa clocoteasca, sa scada pana ajunge la consistenta unei smantani. Se iau 12-13 linguri din compozitie pentru glazura. Cand s-a racit restul compozitiei se adauga cate un galbenus, praful de copt, faina si albusurile batute spuma. Se pune in tava la copt pentru 3/4 h.
Cand e coapta se scoate din cuptor, se taie bucati si se pune glazura.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii