Se separa ouale. Albusurile se freaca cu zahar pana se topeste iar galbenusurile se bat cu uleiul, laptele si amoniacul stins. Se pun galbenusurile peste albusuri si se pune faina si 3 linguri de cacao(daca vi se pare ca mai trebuie mai puneti). Se pune la cuptor pentru 30 de minute.
Glazura:
Se amesteca cele 3 ingrediente si se pun pe foc.
turnati toata glazura peste prejitura coapte si taiata patratele

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii