Se topeste ciocolata intr-o craticioara pe baie de abur, apoi se ia de pe foc si se integreaza untul, zaharul si zaharul vanilat, amestecand pana se omogenizeaza crema. Se incorporeaza ouale, apoi se toarna faina in ploaie, se adauga drojdia, sarea si nucile. Se omogenizeaza totul bine, se toarna compozitia in tava si se coace cca. 40 minute in cumptorul incalzit in prealabil.
In acest timp e prepara glazura: se topeste ciocolata impreuna cu untul si zaharul intr-o craticioara pe baie de abur si se toarna peste prajitura scoasa din cuptor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii