Intr-un castron pui gemul, apa, sarea si zaharul si amesteci bine pana se topeste zaharul.
Incorporezi treptat uleiul, adaugi nuca macinata, scortisoara, coaja rasa de lamaie, esenta de rom si omogenizezi.
Stingi bircabonatul cu zeama de lamaie, il pui in compozitie, iar la sfarsit adaugi cacaua cernuta impreuna cu faina si amesteci bine.
Ungi o tava cu ulei sau margarina, o tapetezi cu faina si torni compozitia.
Introduci tava in cuptorul incins si coci la foc mijlociu, pentru aproximativ 1 ora.
Lasi prajitura sa se raceasca in tava, apoi o presari cu nuca de cocos mozaic si o tai in patrate sau dreptunghiuri.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii