Intr-un castron pui gemul, apa, sarea si zaharul si amesteci bine pana se topeste zaharul.
Incorporezi treptat uleiul, adaugi nuca macinata, scortisoara, coaja rasa de lamaie, esenta de rom si omogenizezi.
Stingi bircabonatul cu zeama de lamaie, il pui in compozitie, iar la sfarsit adaugi cacaua cernuta impreuna cu faina si amesteci bine.
Ungi o tava cu ulei sau margarina, o tapetezi cu faina si torni compozitia.
Introduci tava in cuptorul incins si coci la foc mijlociu, pentru aproximativ 1 ora.
Lasi prajitura sa se raceasca in tava, apoi o presari cu nuca de cocos mozaic si o tai in patrate sau dreptunghiuri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii