Ingrediente
300 gr faina, 5 oua, 300 gr zahar, 200 gr unt, 150 ml lapte, 4 linguri cacao, 1 lingurita si jumatate de cafea solubila, 2 linguri rom, 2 pachetele zahar vanilat, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
25 voturi
Mod de preparare
Separat frecam untul taiat cubulete cu un praf de sare.Adaugam untul in crema de cacao lingura cu lingura,pana se incorporeaza tot.Adaugam apoi galbenusurile,romul,apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt.La sfarsit incorporam albusurile batute spuma impreuna cu zaharul vanilat,eu am pus bourbon.
Tapetam cu ulei si faina o tava rotunda.Turnam compozitia si apoi o introducem in cuptorul preincalzit,circa 45 de minute,sau pana trece testul cu scobitoarea.Lasam sa se raceasca si apoi putem felia prajitura.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012
Trebuie sa fie un deliciu cu arome de cafea, ador combinatia!