ingredientele sunt pt o tava mai mica(eu am o tava patrata cca 25/25 ).daca faceti in tava mare de aragaz, 5 oua si la restul ingredientelor dublati cantitatea)
bananele curatate si taiate bucati se stropesc cu sucul de lamaie.se pune la topit untul si ciocolata bucati.Cand s-au topit se adauga zaharul si cand e calduta compozitia se adauga ouale pe rand mixand bine dupa fiecare.la urma se pune faina amestecata cu praful de copt.
In tava unsa si tapetata cu faina(sau hartie de copt) punem jumatate de compozitie,jumatate din banane,restul de compozitie si restul de banane deasupra.
dam la cuptorul preincalzit la 160-180 de grade pt 50 min.
cand e rece pudram cu zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii