autor:

Anca Rm

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Negresa cu branza de vaci

Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2016

Ingrediente
-5 oua, -5 linguri zahar, -7 linguri faina, -1 lingura cacao, -3 lingura cafea, -1 lingurita rom, -300 gr branza, -100 gr stafide, -2 oua, -3 linguri zahar pudra, -coaja de limeta, -praf de copt, Extra: 50 gr ciocolata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra si o lingurita esenta rom . Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata cu zerul lasat de branza .
Intr-un bol inalt punem ouale impreuna cu 5 linguri zahar si un praf de sare si le batem pana se spumeaza si isi schimba culoarea.
Adaugam cafeaua, cacao ,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam .
In tava de 25x30 turnam compozitia si deasupra cu o lingura impartim branza .
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute .
Dupa ce o scoatem din cuptor razuim ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa cu branza de vaci

Negresa cu branza de vaci

Blatul: Rupem ciocolata bucatele, o punem intr-un ibric cu laptele, cacaoa, pana se topeste ciocolata.

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Alba ca Zapada

Alba ca Zapada

Pentru foi: Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul (inclusiv cel vanilat), pana ce se obtine o spuma

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -5 oua
  • -5 linguri zahar
  • -7 linguri faina
  • -1 lingura cacao
  • -3 lingura cafea
  • -1 lingurita rom
  • -300 gr branza
  • -100 gr stafide
  • -2 oua
  • -3 linguri zahar pudra
  • -coaja de limeta
  • -praf de copt
  • Extra: 50 gr ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Rm
Flan de portocale

Flan de portocale

Se spala foarte bine portocalele cu o perie si apa calduta, una dintre ele se curata de coaja, iar

47 voturi    15 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chocolate cake by Julia Child

Chocolate cake by Julia Child

Tapetam cu unt si faina o forma de tort cu diametrul de 20 de centimetri. Ciocolata o topim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Blat: Pregatim o tava mica (25x20 cm), o tapetam cu faina sau punem hartie de copt si pornim cuptorul

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Rulada din faina de orez cu crema de gris