autor:

Fara foto

» » Prajituri

Negresă cu cereale

Autor: Ionel Ispas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ionel Ispas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2011

Ingrediente
2 ouă, 1 cană cu zahăr, 1 cană cu lapte, 1/2 cană cu ulei, 1 pungă stafide aurii, 3 linguri gem, 1 plic de praf de copt, 1 cană cu cereale, 1 linguriță de esență de rom (dr.oetker), un pic chef de găteală

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouălele spumă, se adaugă zahărul încetișor, adăugăm laptele și uleiul, amestecăm totul pt. a adăuga gemul, cerealele și praful de copt. Dăm foale la cuptor în jur de 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresă cu cereale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Gogosi Pufoase La Cuptor

Gogosi Pufoase La Cuptor

Intr-un castron incapator adaugati faina, laptele caldut (pastrati putin lapte pentru a dizolva drojdia,

11 voturi    6 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu caise

Prajitura cu caise

Se amesteca ouale cu zharul, uleiul apa(laptele), faina si praful de copt si se toarna intr-o tava

3 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 1 cană cu zahăr
  • 1 cană cu lapte
  • 1/2 cană cu ulei
  • 1 pungă stafide aurii
  • 3 linguri gem
  • 1 plic de praf de copt
  • 1 cană cu cereale
  • 1 linguriță de esență de rom (dr.oetker)
  • un pic chef de găteală

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici