Aluat: se separa alusurile de galbenusuri.Albusurile se freaca bine cu zaharul pana se topeste. Galbenusurile se bat cu uleiul, laptele, amoniacul stins, se adauga albusurile batute cu zahar si se pune faina. Se tapeaza o tava cu unt si faina, se toarna compozitia si se da la cuptor 30 de minute la foc potrivit.
Crema: se bat cu mixerul untul, laptele si praful de budinca. Se adauga treptat zaharul pudra si vanilia. Se toarna crema peste prajitura si se da la rece 2-3 ore.
Glazura: se amesteca ciocolata si untul la foc foarte mic. Cand se raceste putin, se toarna peste prajitura si se da la rece.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii