Negresa cu glazura de ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 15 g margarina
  • 460 g zahar
  • 5 linguri de cacao
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 pahar mare de lapte
  • 50 g unt

Mod de preparare

Pt blat:

Margarina se freaca bine cu 3 galbenusuri, 200 g de zahar si 3 linguri de cacao. Se adauga 200 g faina, praful de copt si paharul de lapte. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se adauga compozitia si se introduce la cuptor.

Galzura de bezea:

Se bat spuma cele 3 albusuri cu 160 grame de zahar deasupra unui vas cu apa clocotita. Se pune peste blatul rece.

Glazura de ciocolata:

Se face din 3 linguri de lapte, 200 g zahar, 2 linguri de cacao. Se fierbe putin si se adauga 50 g unt dupa care se mai fierbe inca 5 min. Se adauga peste bezea fierbinte.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc