autor:

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Negresa cu glazura de ciocolata

Autor: popa iulia (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: popa iulia (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2007

Ingrediente
3 oua, 15 g margarina, 460 g zahar, 5 linguri de cacao, 200 g faina, 1 praf de copt, 1 pahar mare de lapte, 50 g unt

Dificultate: Medie Timp: 30 min

101 voturi

Mod de preparare

Pt blat:
Margarina se freaca bine cu 3 galbenusuri, 200 g de zahar si 3 linguri de cacao. Se adauga 200 g faina, praful de copt si paharul de lapte. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se adauga compozitia si se introduce la cuptor.
Galzura de bezea:
Se bat spuma cele 3 albusuri cu 160 grame de zahar deasupra unui vas cu apa clocotita. Se pune peste blatul rece.
Glazura de ciocolata:
Se face din 3 linguri de lapte, 200 g zahar, 2 linguri de cacao. Se fierbe putin si se adauga 50 g unt dupa care se mai fierbe inca 5 min. Se adauga peste bezea fierbinte.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca

Nucile le taiem marunt cu un cutit. Ouale (de la temperatura camerei) le batem spuma impreuna cu

4 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Negresa cu glazura de ciocolata

Negresa cu glazura de ciocolata

Se pune zaharul si cacao intr-o cratita, se amesteca bine apoi se adauga laptele, se pune cratita

107 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Elena Neagoe , 01 octombrie 2014

    o reteta pe gustul meu si timp putin

  • Voitici Laurentiu , 11 septembrie 2013

    o reteta usoara si rapida

  • Alkoo , 06 august 2009

    Prea buna!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

101 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 15 g margarina
  • 460 g zahar
  • 5 linguri de cacao
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 pahar mare de lapte
  • 50 g unt

Raporteaza reteta

Alkoo

Prea buna!

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu branza