Ingrediente
3 oua, 15 g margarina, 460 g zahar, 5 linguri de cacao, 200 g faina, 1 praf de copt, 1 pahar mare de lapte, 50 g unt
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
101 voturi
Mod de preparare
Margarina se freaca bine cu 3 galbenusuri, 200 g de zahar si 3 linguri de cacao. Se adauga 200 g faina, praful de copt si paharul de lapte. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se adauga compozitia si se introduce la cuptor.
Galzura de bezea:
Se bat spuma cele 3 albusuri cu 160 grame de zahar deasupra unui vas cu apa clocotita. Se pune peste blatul rece.
Glazura de ciocolata:
Se face din 3 linguri de lapte, 200 g zahar, 2 linguri de cacao. Se fierbe putin si se adauga 50 g unt dupa care se mai fierbe inca 5 min. Se adauga peste bezea fierbinte.
Pofta buna!
Elena Neagoe , 01 octombrie 2014
o reteta pe gustul meu si timp putin