1-Se amesteca laptele cu margarina topita si cana cu zahar pudra pana se topeste putin zaharul.
2-Se adauga praful de copt stins in otet sau zeama de lamaie si cele 2-3 galbenusuri de ou. Se amesteca bine ingredientele si se adauga si cele 5 linguri cu dulceata si masura cu cacao.
3-Se amesteca si se adauga si coaja de lamaie rasa si faina pana obtinem o compozitie cremoasa ca cea pentru chec.
3-Se adauga apoi si cele 2 linguri cu crema de ciocolata, se amesteca si se toarna intr-o tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se taie kiwi cubulete si se aseaza peste compozitia din tava. Se tine in cuptor pana ce compozitia se incheaga pe jumatate.
4-Albusurile ramase de la oua le batem bine intr-o spuma pe care o turnam peste prajitura cand aceasta este pe jumatate facuta. Mai lasam prajitura in cuptor pana ce se incheaga si albusurile.
5-Pentru a proba prajitura, infigem o scobitoare in mijlocul sau si daca iese curata atunci prajitura este gata.
6-Dupa ce scoatem prajitura din cuptor o lasam sa se raceasca si o taiam in ce forma dorim.
7-Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii