Merele se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare, apoi se amesteca cu scortisoara.
Cele 2 oua se amesteca cu zaharul, pana se obtine o crema alba. Apoi se adauga uleiul, laptele, esenta de rom si se amesteca bine. Se adauga merele, se mai mixeaza putin si apoi se adauga faina, in care a fost amestecat bicarbonatul in prealabil, si cacaoa, pana ce se omogenizeaza. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau hartie de copt si se baga la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute.
Dupa gust, dupa ce e gata, se poate turna deasupra o glazura de ciocolata, pentru care e nevoie de 4 linguri de cacao, 8 linguri de zahar, 5 linguri de apa, 1/2 pachet de unt. Se pun pe foc cacaoa cu zaharul si apa si se amesteca pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se amesteca cu untul foarte bine, pana se omogenizeaza.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii