Intr-un vas se freaca ouale cu zaharul pina se topeste(de preferat este zaharul farin),se adauga cele 3 lingurui cu cacao,amoniacul stins in otet sau intr-un pic de zeama de lamiie,apoi se adauga merele curatite de coaja si rase pe razatoare.Totul se da la cuptor aproximativ 40 min.Cind este gata pregatim glazura:6 linguri cu apa +10 linguri cu zahar si 3 lingurite de cacao se fierb la foc mic pina se ingroase, dupa care se adauga untul si se mai fierbe putin(se lasa totusio sa fie mai subtire pentru a patrunde mai bine in prajitura).Se toarna uniform peste prajitura calda dupa care se presara nuca de cocos.
Pofta buna tuturor

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii