Am pus intr-un vas laptele cu zaharul.
Amestecam cu un tel pana ce zaharul se topeste.
Adaugam uleiul, apoi esenta si praful de copt si le invartim bine cu telul.
Incepem sa incorporam faina, pe care o punem in ploaie si amestecam mereu pana obtinem consistenta dorita.
La urma punem cacaua, pliculetul de ness si coaja de portocala rasa.
Luam o tava dreptunghiulara , o ungem cu margarina si punem hartie de copt in ea.
Turnam compozitia pentru prajitura.
Deasupra punem stafidele si bucati de miez de nuca, pe care le rupem cu mana.
Dam tava in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Lasam la copt cam 40-50 de minute (facem testul cu scobitoarea).
Cand este gata o scoatem, o lasam la rece si servim.
Puteti opta sa faceti o glazura, sau puteti sa presarati cocos sau zahar pudra, cum doriti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii