Ingredientele de la pct 1 se pun intr-o cratita la foc mic si se amesteca continuu pana se omogenizeaza.
Din acest amestec, oprim 8 lg (tava normala) / 12 linguri (tava teflon).
Cand s-a racit compozitia din cratita se adauga 3 galbenusuri apoi faina in ploaie, praful de copt stins, fructele si albusurile batute tare ( se pun alternativ).
Compozitia se pune in tava , cu hartie de copt la foc mic.
Cand scoatem tava, se lasa sa se raceasca putin, glazuram cu crema facuta din cele 8 linguri oprite din compozitia 1, la care adaugam ingredientele de la pct.3.
Se taie rece cu lama data prin apa.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii