negresa de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
negresa de post

Ingrediente

  • faina 600g
  • zahar 300g
  • stafide 75 g
  • nuca 75 g
  • cacao 100 g
  • scortisoara 10 g
  • apa gazoasa 500 ml
  • ulei 200 ml
  • bicarbonat 5 g
  • 2 linguri de cacao pt glazura
  • 3 linguri zahar pudra

Mod de preparare

se amesteca ingredientele ,se tapeteaza o tava cu ulei si faina,se toarna ingredientele pastrind 15 linguri din compozitie care se amesteca cu cele 2 linguri de cacao se coace prajitura 30 min la foc mediu se pune glazura peste prajitura se mai pune la cuptor inca 10 min

sau se poate face o glazura din zahar pudra frecat cu o lingurita de apa, se pune in cornet si se fac desene pe negresa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise