Negresa de post

Negresa de post

Ingrediente

  • ¾ ceasca de pudra de cacao
  • 2/3 ceasca de ulei
  • ¼ ceasca de apa
  • 1 ceasca de zahar
  • ¾ ceasca de lapte de soia
  • 1 lingurita de vanilie sau un plic de zahat vanilat
  • 1 ceasca de faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • optional - se pot adauga si alune sau nuci.

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Ungeti cu ulei sau margarina o tava de 22 x 32 cm.

Amestecati pudra de cacao, uleiul vegetal si apa intr-un bol. Puneti zaharul in amestec, apoi laptele de soia si vanilia si amestecati. Adaugati faina si praful de copt, continuati sa amestecati pana ce devine o pasta fina.

Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, pana ce prinde o crusta si pana ce marginile incep sa se intareasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise