autor:

Fara foto

» » Prajituri

Negresa de post

Autor: lucia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lucia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2014

Ingrediente
1 cana si jumatate apa, 1 cana si jumatate zahar, 3 linguri cacao, 3 linguri gem de prune, 5 linguri ulei, 1 lingura bicarbonat stins, 3 cani faina, esente,nuca,stafide, zahar pudra sau nuca de cocos pentru decor.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un castron mai adanc amestecam apa, zaharul, cacaua, uleiul, gemul si bicarbonatul, apoi le batem cu telul. Punem apoi faina in ploaie,nuca,stafidele si esenta. o lasam la cuptorul preincalzit cam 30-40 min.



Dupa ce scoatem negresa din cuptor, o ungem pe deasupra cu gem de prune si presaram nuca de cocos sau zahar pudra deasupra. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Negresa de post

Negresa de post

Se amesteca bine uleiul cu zaharul si apoi se adauga pe rand: apa,bicarbonatul, faina si celelalte

30 voturi    3 comentarii
35 min
Retete de post
Negresa cu gem (de post)

Negresa cu gem (de post)

Se amesteca zaharul si sarea cu apa minerala pana cand acestea se topesc. Adaugam esenta de rom,

10 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 cana si jumatate apa
  • 1 cana si jumatate zahar
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri gem de prune
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingura bicarbonat stins
  • 3 cani faina
  • esente,nuca,stafide
  • zahar pudra sau nuca de cocos pentru decor.

Raporteaza reteta

Retete
de lucia
Tort diplomat

Tort diplomat

Inainte de toate punem gelatina la inmuiat intr-o cana si turnam apa peste si o lasam asa. Intre

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Tarta cu blat fraged si nectarine caramelizate Tarta cu blat fraged si nectarine caramelizate

Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, cu oul, apoi se adauga si galbenusurile si la sfarsit, faina amestecata cu amidonul. Se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura Ciresica cu bezea Prajitura Ciresica cu bezea

Se mixeaza galbenusurile cu un praf de sare si zahar, se adauga uleiul, laptele si apoi faina, amoniacul stins cu suc de lamaie. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Strudel cu mere