Negresa de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Negresa de post

Ingrediente

  • 2 cani faina alba
  • 1 cana Zahar pudra
  • 1 cana apa
  • 1 cana dulceata/gem
  • 4 linguri cacao
  • 1/2 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • fructe uscate (stafide, caise, prune, nuci macinate)
  • esente

Mod de preparare

Intr-un bol se pune faina, dupa care se adauga cacaua, uleiul, dulceata/gemul ( dupa preferinta eu am folosit de prune), zaharul, esente ( eu am folosit esente de rom si migdale), apa, praful de copt si fructele uscate.

Se amesteca toate la un loc cu o lingura de lemn sau cu mana.

Se pune pe o tava foaie de copt si se toarna compozitia .

Cuptorul se incalzeste la 180 grade.

Se da la cuptor 30-35 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni