Negresa de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Negresa de post

Ingrediente

  • 2 cani faina alba
  • 1 cana Zahar pudra
  • 1 cana apa
  • 1 cana dulceata/gem
  • 4 linguri cacao
  • 1/2 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • fructe uscate (stafide, caise, prune, nuci macinate)
  • esente

Mod de preparare

Intr-un bol se pune faina, dupa care se adauga cacaua, uleiul, dulceata/gemul ( dupa preferinta eu am folosit de prune), zaharul, esente ( eu am folosit esente de rom si migdale), apa, praful de copt si fructele uscate.

Se amesteca toate la un loc cu o lingura de lemn sau cu mana.

Se pune pe o tava foaie de copt si se toarna compozitia .

Cuptorul se incalzeste la 180 grade.

Se da la cuptor 30-35 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise