Intr-un bol se pune faina, dupa care se adauga cacaua, uleiul, dulceata/gemul ( dupa preferinta eu am folosit de prune), zaharul, esente ( eu am folosit esente de rom si migdale), apa, praful de copt si fructele uscate.
Se amesteca toate la un loc cu o lingura de lemn sau cu mana.
Se pune pe o tava foaie de copt si se toarna compozitia .
Cuptorul se incalzeste la 180 grade.
Se da la cuptor 30-35 minute.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii