autor:

autor

» » Retete de post

Negresa de post

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
jumatate de cana de zahar, jumatate de cana de apa, jumatate de cana de ulei, 3 cani de faina, 3 linguri de cacao, un praf de copt, esenta de rom, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se amesteca cu mixerul zaharul, apa, uleiul, cacaua si praful de copt. Apoi, se adauga jumatate din cantitatea totala de faina si se amesteca. Apoi, restul de faina si aromele. Se pune amestecul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se tine la cuptor pana se coace si, apoi, se poate pudra cu zahar sau fulgi de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa de post

Negresa de post

Simplu...........se amesteca toate ingredientele rand pe rand pana la omogenizare. Turnam compozitia

7 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Negresa cu gem (de post)

Negresa cu gem (de post)

Se amesteca zaharul si sarea cu apa minerala pana cand acestea se topesc. Adaugam esenta de rom,

11 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • kiri

    kiri (Chef de cuisine) , 07 februarie 2014

    Mi-a iesit ff grosa compozitia cu 3 cani de faina....cat trebuie coapta ca parca e umeda inauntru?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • jumatate de cana de zahar
  • jumatate de cana de apa
  • jumatate de cana de ulei
  • 3 cani de faina
  • 3 linguri de cacao
  • un praf de copt
  • esenta de rom
  • vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

kiri (Chef de cuisine)

Mi-a iesit ff grosa compozitia cu 3 cani de faina....cat trebuie coapta ca parca e umeda inauntru?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancarica de dovleac placintar Mancarica de dovleac placintar

Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu branza vegetala Pateuri cu branza vegetala

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Amandina de post