autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Retete de post

Negrea de post

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
- 1+1/2 cana zahar, - 2 linguri cacao, - 1 cana ulei, - 3 lnguri gem, - 2 mere rase, - 1+1/2 cana apa minerala, - 2 plicuri praf de copt, - arome dupa placere, - faina cat cuprinde, coca sa fie ca de chec, - nuca de cocos pentru ornat, Glazura:, 100g zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri apa, 1/2 pachet margarina, esenta de rom, 2 liguri apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu: gem,mere cacao,ulei, apa, praful de copt, aromele,faina.
Se coace in tava mare, unsa cu margarina, tapetata cu faina, in cuptorul in prealabil incins.
Dupa ce se raceste se glazeaza si se presara cu nuca de cocos sau nuca macinata.
Glazura:
Se incorporeaza ingredientele si se da vasul pe flacara, pana se topeste zaharul. Se toarna fierbinte peste prajitura
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrea de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ness cafe frappe cu bautura din soia

Ness cafe frappe cu bautura din soia

Nessul cu bautura din soia, zaharul si esenta de rom se mixeaza foarte bine intr-un shaker 30 de

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete de post
Mazare cu praz

Mazare cu praz

O mancare gustoasa de post.Intr-o ligurita de ulei si una de sos de soia calim putin prazul si rosile

3 voturi    2 comentarii
35 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1+1/2 cana zahar
  • - 2 linguri cacao
  • - 1 cana ulei
  • - 3 lnguri gem
  • - 2 mere rase
  • - 1+1/2 cana apa minerala
  • - 2 plicuri praf de copt
  • - arome dupa placere
  • - faina cat cuprinde
  • coca sa fie ca de chec
  • - nuca de cocos pentru ornat
  • Glazura:
  • 100g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri apa
  • 1/2 pachet margarina
  • esenta de rom
  • 2 liguri apa

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Salam de biscuiţi reţetă Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Biscuitii se rup bucati potrivite,dupa care se stropesc cu lapte la temperatura camerei,se amesteca usor

136 voturi    27 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat Salam de biscuiţi reţetă cu rahat

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat Mai intai rupem biscuitii bucatele. Rahatul il taiem cubulete mici pe care il tavalim prin zahar

88 voturi    7 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Sarmalute in foi de stevie