autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Retete de post

Negrea de post

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
- 1+1/2 cana zahar, - 2 linguri cacao, - 1 cana ulei, - 3 lnguri gem, - 2 mere rase, - 1+1/2 cana apa minerala, - 2 plicuri praf de copt, - arome dupa placere, - faina cat cuprinde, coca sa fie ca de chec, - nuca de cocos pentru ornat, Glazura:, 100g zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri apa, 1/2 pachet margarina, esenta de rom, 2 liguri apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu: gem,mere cacao,ulei, apa, praful de copt, aromele,faina.
Se coace in tava mare, unsa cu margarina, tapetata cu faina, in cuptorul in prealabil incins.
Dupa ce se raceste se glazeaza si se presara cu nuca de cocos sau nuca macinata.
Glazura:
Se incorporeaza ingredientele si se da vasul pe flacara, pana se topeste zaharul. Se toarna fierbinte peste prajitura
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrea de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
TOCANITA DE LEGUME

TOCANITA DE LEGUME

Ceapa se curata, se spala, se toaca si se pune la calit intr-o cratita cu ulei si putina sare. Morcovul

23 voturi    8 comentarii
45 min
Retete de post
Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

Foile: Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, apoi si cu sucul de rosii. Stingem bicarbonatul

2 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1+1/2 cana zahar
  • - 2 linguri cacao
  • - 1 cana ulei
  • - 3 lnguri gem
  • - 2 mere rase
  • - 1+1/2 cana apa minerala
  • - 2 plicuri praf de copt
  • - arome dupa placere
  • - faina cat cuprinde
  • coca sa fie ca de chec
  • - nuca de cocos pentru ornat
  • Glazura:
  • 100g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri apa
  • 1/2 pachet margarina
  • esenta de rom
  • 2 liguri apa

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Zacusca de vinete si ardei Zacusca de vinete si ardei

Se coc vinetele, se lasă la scurs şi răcit, se curăţă. Se coc ardeii. Pe măsură ce se înnegresc, se iau şi se depozitează

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

61 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Ciuperci ca la Panseluta si paste fainoase cu garnitura ca la Cely