autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Retete de post

Negrea de post

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
- 1+1/2 cana zahar, - 2 linguri cacao, - 1 cana ulei, - 3 lnguri gem, - 2 mere rase, - 1+1/2 cana apa minerala, - 2 plicuri praf de copt, - arome dupa placere, - faina cat cuprinde, coca sa fie ca de chec, - nuca de cocos pentru ornat, Glazura:, 100g zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri apa, 1/2 pachet margarina, esenta de rom, 2 liguri apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu: gem,mere cacao,ulei, apa, praful de copt, aromele,faina.
Se coace in tava mare, unsa cu margarina, tapetata cu faina, in cuptorul in prealabil incins.
Dupa ce se raceste se glazeaza si se presara cu nuca de cocos sau nuca macinata.
Glazura:
Se incorporeaza ingredientele si se da vasul pe flacara, pana se topeste zaharul. Se toarna fierbinte peste prajitura
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrea de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Ciuperci aromate

Ciuperci aromate

Ciupercile se spala, se taie si se pun intr-o cratita sa fiarba in sucul propriu pana ce acesta dispare.

1 vot    3 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cu mere si nuci

Prajitura cu mere si nuci

Se amesteca faina+nuci+gris+zahar+cacao, obtinadu-se un amestec uscat. Merele se rad si se amesteca

9 voturi    4 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1+1/2 cana zahar
  • - 2 linguri cacao
  • - 1 cana ulei
  • - 3 lnguri gem
  • - 2 mere rase
  • - 1+1/2 cana apa minerala
  • - 2 plicuri praf de copt
  • - arome dupa placere
  • - faina cat cuprinde
  • coca sa fie ca de chec
  • - nuca de cocos pentru ornat
  • Glazura:
  • 100g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri apa
  • 1/2 pachet margarina
  • esenta de rom
  • 2 liguri apa

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu mere si aluat de casa Placinta cu mere si aluat de casa

O reteta de post de placinta cu mere si aluat fraged Se spală merele, se decojesc sau nu, în funcţie de preferinţe. Se dau

3 voturi    6 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mancare de legume la Crock Pot Mancare de legume la Crock Pot

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem cubulete, morcovii rondele, dovlecelul, ceapa, usturoiul si ardeii ii taiem marunt. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive cu carne
Mucenici de post