autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Retete de post

Negrea de post

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
- 1+1/2 cana zahar, - 2 linguri cacao, - 1 cana ulei, - 3 lnguri gem, - 2 mere rase, - 1+1/2 cana apa minerala, - 2 plicuri praf de copt, - arome dupa placere, - faina cat cuprinde, coca sa fie ca de chec, - nuca de cocos pentru ornat, Glazura:, 100g zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri apa, 1/2 pachet margarina, esenta de rom, 2 liguri apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu: gem,mere cacao,ulei, apa, praful de copt, aromele,faina.
Se coace in tava mare, unsa cu margarina, tapetata cu faina, in cuptorul in prealabil incins.
Dupa ce se raceste se glazeaza si se presara cu nuca de cocos sau nuca macinata.
Glazura:
Se incorporeaza ingredientele si se da vasul pe flacara, pana se topeste zaharul. Se toarna fierbinte peste prajitura
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrea de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu gem

Negresa cu gem

Am amestecat cu mixerul toate ingredientele. Am pus prajitura la cuptorul preincalzit pentru 45

301 voturi    32 comentarii
1h
Retete de post
Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Prajitura cu lamaie si fructe de padure

Se face foarte repede si se mananca tot asa :)). in primul rand mixati margarina cu zaharul si uleiul

7 voturi    3 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1+1/2 cana zahar
  • - 2 linguri cacao
  • - 1 cana ulei
  • - 3 lnguri gem
  • - 2 mere rase
  • - 1+1/2 cana apa minerala
  • - 2 plicuri praf de copt
  • - arome dupa placere
  • - faina cat cuprinde
  • coca sa fie ca de chec
  • - nuca de cocos pentru ornat
  • Glazura:
  • 100g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri apa
  • 1/2 pachet margarina
  • esenta de rom
  • 2 liguri apa

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Prajitura cu mere si gris (de post) Prajitura cu mere si gris (de post)

Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Piure de spanac