autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Retete de post

Negresa de post

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Ingrediente
1 ceasca zahar, 2 linguri cacao, 1 ceasca apa, 1 margarina, 2 mere rase pe razatoarea mare, 2-3 linguri gem, 3 cesti faina, 1 praf de copt, 1 plic zahar vanilat, esenta de rom, Glazura:, 50 g zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri apa, 50 g margaina, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Zaharul, cacao si apa dau in clocot, adaug margarina. Las sa se raceasca, adaug celelate ingrediente, asez in tava tapetata cu hartie de copt. Dau la cuptorul incins pentru 10 minute la foc puternic,inca 20 minute la foc mic.Incerc blatul cu o scobitoare.
Glazura:
Incoporez ingredientele, dau pe flacara pentru 2-3 minute pana se omogenizeaza. Las sa se raceasca putin, intind glazura peste prajitura racita.Ornez cu ciocolata de post data pe razatoare, cu nuca de cocos, sau bomboane marunte, colorate, pentru ornamente de prajituri. Tai patrate sau romburi dupa ce se raceste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa cu lapte de cocos, visine si nuca, de post

Negresa cu lapte de cocos, visine si nuca, de post

Intai prajim usor nuca si o tocam grosier. Laptele de cocos il zbatem foarte bine intainte sa il

0 voturi    0 comentarii
3h
Slow Cooking
Negresa de post

Negresa de post

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Intr-un vas amestecam faina cu nuca macinata,

10 voturi    3 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 16 %
189.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Este foarte buna .

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 ceasca zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 ceasca apa
  • 1 margarina
  • 2 mere rase pe razatoarea mare
  • 2-3 linguri gem
  • 3 cesti faina
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de rom
  • Glazura:
  • 50 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri apa
  • 50 g margaina
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Este foarte buna .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Salam de biscuiţi reţetă Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Biscuitii se rup bucati potrivite,dupa care se stropesc cu lapte la temperatura camerei,se amesteca usor

136 voturi    27 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat Salam de biscuiţi reţetă cu rahat

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat Mai intai rupem biscuitii bucatele. Rahatul il taiem cubulete mici pe care il tavalim prin zahar

88 voturi    7 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cartofi prajiti cu sos de rosii si tarhon