Ingrediente
1 1/2 cana zahar (cana obisnuita de 200-250ml), 1 1/2 cana apa, 1 plic bicarbonat de amoniu, esenta rom, 3 linguri cacao, 3 linguri ulei, 1 borcan gem/dulceata, faina cat cuprinde, , sirop: 2 linguri zahar, 2 linguri ulei, 4 linguri apa, 2 linguri cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
110 voturi
Mod de preparare
Se coace la foc potrivit in tava unsa si tapetata cu faina.
Ingredientele pentru sirop se pun la foc mic, iar cand incepe sa se lege se stinge focul.
Cand este gata negresa se toarna deasupra siropul. Se presara nuca macinata, fulgi de cocos sau fulgi de ciocolata.
, 25 noiembrie 2013
bicarbonat de amoniu si bicarbonat de sodiu sunt 2 lucruri diferite, sau ma insel, eu asa stiu si difera mult la miros si gust
Strugar_Lacramioara Elena (Maestru bucatar) , 24 noiembrie 2013
mai exact, cate g.de bicarbonat?
Alexandru Emilia , 24 noiembrie 2013
care e dimensiunea tavii?
Tantica Micutza , 24 noiembrie 2013
Cata faina se pune mai exact?
Adina Elena Catrinoiu , 22 noiembrie 2013
Este o prajitura foarte buna si arata excelent!!!! Chiar astazi am facut aceasta prajitura si este foarte foarte buna
aallee , 18 noiembrie 2013
dimensiunea tavii care este?
Claudia Mihaela Balan , 17 noiembrie 2013
este foarte buna,o fac de cativa ani.eu pun si o cana de nuci date prin masina
Alina Muresan , 17 noiembrie 2013
un plic bicarbonat????????????nu e cam mult?
Elena Palade (Bucatar) , 17 noiembrie 2013
Astazi prepar si eu prajitura.
constanta proca (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2013
Delicioasa
Dorina Nestian , 15 noiembrie 2013
bicarbonat de amoniu si bicarbonat de sodiu sunt 2 lucruri diferite, sau ma insel, eu asa stiu si difera mult la miros si gust
Stan Claudia Daniela , 15 noiembrie 2013
bicarbonat de amoniu si bicarbonat de sodiu sunt 2 lucruri diferite, sau ma insel, eu asa stiu si difera mult la miros si gust
Ionela Luntrasu Dancuta , 15 noiembrie 2013
Am reusit sa o prepar!! Foarte buna si usor de facut! Multumesc gospodinei care a propus reteta!!
Catalina (Chef de cuisine) , 09 martie 2011
arata bine, voi incerca si eu reteta....