autor:

Truedelights

» » Retete de post

Negresa de post

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2010

Ingrediente
o cana zahar,, o cana ulei, , o cana apa minerala, , 3 cani faina, , o lingurita bicarbonat de sodiu stins intr-o lingura de otet,, 4 linguri cu gem de prune(sau de care ai prin casa), , 2 linguri cu cacao, , o lingura cu scortisoara, , o lingura cu cafea macinata, , ceva miez de nuca maruntita,, cateva stafide, , 2-3 bucati de rahat taiat in bucati mici.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

30 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine uleiul cu zaharul si apoi se adauga pe rand: apa,bicarbonatul, faina si celelalte ingrediente.Se amesteca bine si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se coace, in cuptorul incalzit inainte, aproximativ 30 minute.

Se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar farin.Se taie patrate sau romburi dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Negresa de post

Negresa de post

Amestecam intr-un castron faina, zaharul, cacaua, praful de copt, nuca si un praf de sare. Turnam

48 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
Negresa de post

Negresa de post

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa,

10 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Delicioasa negresa! Eu o fac si cu visine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Tare bine arata...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

30 voturi

Ingrediente

  • o cana zahar,
  • o cana ulei
  • o cana apa minerala
  • 3 cani faina
  • o lingurita bicarbonat de sodiu stins intr-o lingura de otet,
  • 4 linguri cu gem de prune(sau de care ai prin casa)
  • 2 linguri cu cacao
  • o lingura cu scortisoara
  • o lingura cu cafea macinata
  • ceva miez de nuca maruntita,
  • cateva stafide
  • 2-3 bucati de rahat taiat in bucati mici.

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Alexandrina (Chef de cuisine)

Delicioasa negresa! Eu o fac si cu visine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Salam de biscuiţi reţetă Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Biscuitii se rup bucati potrivite,dupa care se stropesc cu lapte la temperatura camerei,se amesteca usor

136 voturi    27 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat Salam de biscuiţi reţetă cu rahat

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat Mai intai rupem biscuitii bucatele. Rahatul il taiem cubulete mici pe care il tavalim prin zahar

88 voturi    7 comentarii
2h
Dulciuri diverse
PIURE DE URZICI